Fawor Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 witam Tomek A3 8l2002r.1.9 tdi130 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janikus Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 witam mam na imię Janusz od kilku dni jestem szcześliwym nabywcą Audi A6 C5 1,9 tdi w sedanie, pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieply Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Hej Audi a4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralosky Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 WitamMichał, Audi A4 8E, 2001, 1.9 TDI, 130KM.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk8 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Siema.Jestem Tomek posiadam A4 Sedan 1.9 TDI 161 km B6 2001r.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASP92 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Cześć wszystkim jestem Andrzej posiadam A6 w sedanie 1.9tdi 110 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LostSoul Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam,Tutaj Paweł, od 1,5 roku jeżdżę A4 1.9TDI 99' manual, a moja żonka takim samym tylko w automacie Jestem z Rzeszowa i jestem miłośnikiem audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!Witam wszystkich od 5 lat jeżdżę audi 80b3 teraz kupiłem s8d2 2001r rewelacjyjna petarda nigdy innej marki. pochodze z warmii. pozdro wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaniec13 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam Wszystkich.Mam na imię Grzesiek i mieszkam koło Bielska-Białej.Moje AUDI to a4-b7(avant) 140km diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 WitamZ tej strony Rafal z Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lm1960 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lm1960 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam Mirek.Audi100c4 avant 2,3w automacie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomal2005 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam All, od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b7, czy szczęśliwym to się okaże pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSoeS Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników i fanów marki Audi, na imie mam Daniel i od kilku dni jeżdżę swoim 'nowym' Audi A4 (B6). Pochodzę z Mazur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat001 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 WitamA4B72,7 BPP180KMMultitronicWyśmieniciePozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamnior Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 WitamJestem JamniorOd tygodnia A4 B6Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grampa Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho74 Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie jestem na etapie zakupu A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olojarocin65 Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 WITAM WSZYSTKICH NA FORUM.jestem szczesliwym posiadaczem a4 2002r, 1.9tdi, 136km. chcialbym zasiegnac jezyka gdzie mozna uzyskac instrukcje obslugi, gdyz moja jest w jezyku francuskim, a niestety nie znam tego jezyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamson003 Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam wszystkich posiadaczy audi 14 b6. Poszukuje instrukcji obsługi w JPolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek S. Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam.Mam tremę! To zawsze tak jak coś trzeba oficjalnie w szerszym gronie... Jeżdżę fajnym Audi A8 4,2 litra 340toma konikami, w automacie... Cóż tu pisać, Wszyscy to macie, to wiecie, że czasami (ale rzadko) zdarzają się lepsze autka (może jakieś Ferrari, czy cóś ? ....) -i za to kochamy te nasze bryki!!!Jestem ze Śląska, mam swoją firmę poligraficzną, ale najbardziej w życiu to lubię... odpoczywać!!! Oczywiście w A8 )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk-mk Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magstan Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam.Jestem pewna iż uzyskam tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barni01 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam mam na imię Wojtek i od miesiąca jeżdżę A4 b6 w kombii 1.9 130 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1313 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam wszystkich użytkowników forum i wielbicieli AudiA4 2007r. 1.9 TDI Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi