mehow Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Czym jeździłeś zanim kupiłaś/eś Audi?Ja jeździłem Audi 100 C4, 2.0E 120KM, 12L benzyny to brał na mieście, co tydzień tankowanie. Radość z "odciny" bezcenna. Nie to co teraz... diesel. .
Tomasz Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Seat Leon 20VT: Auto było świetnie wyczuwalne, czułem się dosłownie zasymilowany z tym samochodem podczas jazdy, przewidywalne w zachowaniu auto, bardzo twarde zawieszenie, co dla kierowcy jest zaletą a dla pasażera udręką.VW Scirocco 2.0: Auto mamy, 200KM i tylko 2,4cm węższe od mojego obecnego. Uwielbiam kierownicę w tym aucie łamaną u dołu, świetna skrzynia DSG, taki ładniejszy golf.BMW X5 M-Pakiet: Nie lubię terenówek, ogromne to takie, mimo wspomagania, po tygodniu jazdy przyrost mięśnia w łapie + 10cm, lusterka wielkie jak w tirze. Na plus to to, że jadę i nie przejmuję się dziurami, których we Wrocławiu jest jak po bombardowaniu.
michał YaGODA Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Ja jeździłem przede wszystkim Matizem - zwanym helmutem lub bardziej pieszczotliwie helmucikiem Trzaskany i bity ze wszystkich stron, do dziś jest jeszcze na chodzie i dumnie pręży swój piękny, złoty pyszczek pożądany przez wszystkich fanów motoryzacji... Pozdrawiam
szynszylek Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Ford Sierra 2.0 OHC ostatni model produkcji ... mniam - wiem, co z tym autem robiliśmy, ile km pokonało, co musiało transportować. Nie dam złego słowa powiedzieć, moje pierwsze auto po zrobieniu prawka. Do tej pory pamiętam, jak ślicznie wciskało w fotel po dociśnięciu gazu. Ale to była benzyna, nie diesel
wyder657 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 heh moje pierwsze to to co mam a4 96 r 150 km . szczerze to kupilem bo tanie i mial byc do remontu to sie trafil uszkodzony. wiec po 7 miu dniach i troche nocek we 2je z kolega udalo sie zmienic hamulce zawieszenie wyremontowac silnik. znalesc turbine . no i mruczy dostal drugie zycie. bo poprzedni wlasciciel przed odpaleniem mototu dolewal wody i oleju do silnika xD wsiadlem zaczalem jezdzic i juz polibilem i marke i samochodzik zostalo wykabinowac cos z climatronikiem wyklepac blotnik i drzwi . ale z tym to moge czekac poki co na przyplyw gotowki bo nie jest strasznie
yanick Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Moja audi 80 jest pierwszym moim i tylko moim wozem:) najśmieszniejsze jest to, że takim samochodem kiedyś jeździł mój tata. Kiedy tłukliśmy się nad morze, bardziej myślałem, że od razu po zdaniu prawka wsiądę do merca albo innego porsche. Ale z perspektywy czasu myślę, że mojego zabytku na żadną s-klasę bym nie zamienił
pawel.mu Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Moim pierwszym autem był Fiat Uno 1.0 5d. Mały i tani, kupiony też trochę w pośpiechu, bo dostałem pracę i potrzebowałem czegoś do dojazdów. Po roku zmieniłem na BMW E36 Compact 1.6 (później z LPG), bo szukałem czegoś o trochę agresywniejszym lub sportowym wyglądzie , ale niedrogim w utrzymaniu. Pali ok. 7,5-8l benzyny, a gazu ok. 9,5-10l.A od niespełna miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8P, do którego nie mam jednak jeszcze kół zimowych (dokupię w lecie), więc głównie stoi w garażu, a ja nadal jeżdżę na codzień BMW. Gdy nadejdzie wiosna zrobię A3-ójce kilka zdjęć i pochwalę się w odpowiednim temacie .
Twoje-Dywaniki Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja także miałem kilka samochodów w swojej karierze pzred Audi i takze bjednym z nich byl Matiz- całkiem nieźle się sprawował,ale oczywiscie do czasu:) Nic nie zastąpi komfortu jazdy w Audi.
makry Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Wcześniej jeździłem Polonezem Atu plus, więc przesiadka jest znaczna
juzik89 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja miałem wcześniej kilka pojazdów, najpierw Golf II, potem Tico i Cinquecento 700(lpg) prawie nie chcialo jeżdzić. Przed Audi mialem Ibize 1.9 tdi taki szatan
Power-Kris Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Syrena Boston, 126p, Polonez 88 i 91, Lada 2107, Tico, Volvo V40 98, Astra Classic 96 x1.7dtl.Obecnie Octavia II 2005, Corsa D 1.2 2007 i A4 B6
Rekomendowane odpowiedzi