Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 7.05.2025 o 19:53, Radzik A5 napisał(a):

Witam, mam pytanko w którym miejscu wyłączyć komunikat o prywatności, z brakiem sieci i użytkownikiem już sobie poradziłem , zostało tylko to, posiadam obd 11, z góry dziękuje

Cześć , czy możesz napisać gdzie wyłączyłeś informację o użytkowniku używając obd 11 i czy udało się Tobie wyłączyć komunikat o prywatności używając obd 11 ? Ja te komunikaty wyłączyłem za pomocą Autela ale po restarcie cały czas pokazywało , że się próbuje uruchomić , długo to trwało i uruchomiłem info o użytkowniku ,a także  komunikat o prywatność  i od razu jednostka się uruchomiła , może obd 11 da rade to jakoś inaczej wyłączyć ?

Opublikowano
7 godzin temu, Bart_sz napisał(a):

Cześć , czy możesz napisać gdzie wyłączyłeś informację o użytkowniku używając obd 11 i czy udało się Tobie wyłączyć komunikat o prywatności używając obd 11 ? Ja te komunikaty wyłączyłem za pomocą Autela ale po restarcie cały czas pokazywało , że się próbuje uruchomić , długo to trwało i uruchomiłem info o użytkowniku ,a także  komunikat o prywatność  i od razu jednostka się uruchomiła , może obd 11 da rade to jakoś inaczej wyłączyć ?

wcześniej w wątku pisałem co trzeba zmienić w kodowaniu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie