r_bich Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 witam wiecie moze gdzie mozna kupic uszczelke pod antene do audi b6 2003r tzw rekin bo jest w kiepskim stanie i chce wymienic i sie zastanawiam czy tez nie wymienic anteny bo cos slabo sciaga z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 A co cieknie? W etce nie podaje uszczelki po "rekina" Zastosuj silikon pływający Versachem VE75009. Sprawdzony jeśli chodzi o przecieki... i nie tylko... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r_bich Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 nie nie cieknie ale nie ciekawie wyglada a z czasem moze zaczac ciec ale dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partyzant Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 oryginalna uszczelka w serwisie 11zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oshizo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 czy ktoś potwierdza dostępność takiej uszczelki w serwisie? Dzisiaj dostałem informację, że dostępna jest tylko wraz z "rekinem" za ponad 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oshizo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 otóż ja potwierdzam! Jest dostępna taka uszczelka w salonach AUDI...Co prawda po nr vin czy też po modelu nie można jej znaleźć jak pisał Jeżu ponieważ nie jest oznaczona na rysunku części zamiennych.Jednak sama część jako część występuje i kosztuje 12zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) czy ktoś potwierdza dostępność takiej uszczelki w serwisie? Dzisiaj dostałem informację, że dostępna jest tylko wraz z "rekinem" za ponad 400zł Również potrzebuję uszczelki pod "rekina". Byłem właśnie w salonie w Lublinie i też dostałem odpowiedź, że tylko i wyłącznie jest możliwość zakupu całej anteny. Cena 510 zł Jakby ktoś mógł podać nr tej części może udało by mi się znaleźć ją w którymś ze sklepów internetowych. Edytowane 13 Stycznia 2012 przez Bax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oshizo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jedź do salonu i spytaj co to za część o symbolu 1K0035349.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r_bich Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 potwierdzam kupilem taka uszczelke po tym nr bez problemu kolr=ega dal dobry nr cos ponad 10zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi