PetereQ Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam kolegów.Powiedzcie mi jaki nelazy kupic plyn do ukladu wspomagania i czy moge dolewac nawet jesli nie wiem co bylo wlane wczesniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Witam wg etki powieneś mieć G004000M2. To nowe oznaczenie. Stare miało nr G002000M2. Na zbiorniczku powinno Ci pisać g002 i korek ma mieć kolor zielony. Ja osobiście wlewam Febi FE06162 ale są zwolennicy wlewania FE06161 syntetyczny...Raczej do nowszych. Sugeruje się nr na zbiorniczku G002.... Żadnych czerwonych ATF-ów... Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Jeżu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partyzant Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Tylko oryginalny kupiony w salonie wydasz o 10 zł więcej. A masz pewność że masz to co ma być typ oleju jest na nakrętce. Stary w całości zlać poprzez odkręcenie węża na pompie (zdjąć pasek) pokręcić pompką - paluszkami.Teraz kierownicą w obie stromy do oporu pozostawić na środku. Zakręci wąż ( przydało by się dać nowe miedziane podkładki)wlać nowy oryginalny płyn zakręcić pompką - paluszkami. Założyć pasek i odpalić autko kontrolować płyn skręcając powoli w jedną stronę potem w drugą .Ot i cała filozofia powodzenia Seba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOTTI82 Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 SIEMA ,WITAM I POPIERAM JEZA !!!JAK WLEWAĆ TO NAJLEPIEJ ORG. I SPOKOJNIE MOZNA LAĆ G004000M2 DO G002... DOLAŁEM ŚMIGAM ,KRĘCĘ AŻ BOLĄ RĘCE I JEST CYC !!! POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi