maurycy Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Hej,Czy moglibyscie mi potwierdzic, ze w Audi A4 B6 w pakiecie ESP jest rowniez ASR? Ostatnio sytuacja na drodze wymagala bardzo szybkiego ruszenia i ruszylem z piskiem opon. ESP nie wylaczalem przyciskiem, kontrolka zaczela mrugac (to akurat chyba dobrze) natomiast myslalem, ze w Audi A4 B6 w standardowym wyposażeniu jest rownież ASR? Szukałem na forum, ale nic nie znalazłem. Dzieki za odpowiedz.pozdrowienia!m@urycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partyzant Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Hej, Czy moglibyscie mi potwierdzic, ze w Audi A4 B6 w pakiecie ESP jest rowniez ASR? Ostatnio sytuacja na drodze wymagala bardzo szybkiego ruszenia i ruszylem z piskiem opon. ESP nie wylaczalem przyciskiem, kontrolka zaczela mrugac (to akurat chyba dobrze) natomiast myslalem, ze w Audi A4 B6 w standardowym wyposażeniu jest rownież ASR? Szukałem na forum, ale nic nie znalazłem. Dzieki za odpowiedz. pozdrowienia! m@urycy Co rozumiesz przez pisk, koła mogą popiskiwać przy energicznym ruszaniu. Jak kontrolka zaczęła mrugać to złączyła się pompa i zaczął działać ARS Co do pisku masz ABS zahamuj na suchej nawierzchni koła zaczynają delikatnie popiskiwać. Ot cała filozofia Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Co rozumiesz przez pisk, koła mogą popiskiwać przy energicznym ruszaniu. Jak kontrolka zaczęła mrugać to złączyła się pompa i zaczął działać ARS Co do pisku masz ABS zahamuj na suchej nawierzchni koła zaczynają delikatnie popiskiwać. Ot cała filozofia Cześć Jakos wyjatkowo skomplikowales odpowiedz na moje pytanie. ASR jest, to mi wystarczy. A odnosnie piskow: wiesz, mlode ptaki tez wydaja piski Dzieki za potwierdzenie, temat zamkniety. m@urycy Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi