michał YaGODA Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Dla wszystkich posiadaczy Audi A3 8P, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF.Instrukcja_obslugi_Audi_A3_8P.pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mailo84 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 cos nie dziala ten plik... moge prosic na maila?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 cos nie dziala ten plik... moge prosic na maila??Link do pliku jak najbardziej działa - wystarczy, że klikniesz na niego prawym przyciskiem myszy i wybierzesz: Zapisz element docelowy jako... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mailo84 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszylek Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Dla wszystkich posiadaczy Audi A3 8P zamieszczam instrukcję obsługi w formacie PDF. Pozdrawiam Wielkie dzięki za plik. Mała rzecz, a cieszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Niestety plik nie działa mógł by ktoś odświeżyć ,bardzo prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Niestety plik nie działa mógł by ktoś odświeżyć ,bardzo prosze.Link do pliku jak najbardziej działa - wystarczy, że klikniesz na niego prawym przyciskiem myszy i wybierzesz: Zapisz element docelowy jako... Przed chwilą sprawdzałem... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Link do pliku jak najbardziej działa - wystarczy, że klikniesz na niego prawym przyciskiem myszy i wybierzesz: Zapisz element docelowy jako... Przed chwilą sprawdzałem... Pozdrawiam Tylko że plik sie ściąga a pożniej nie otwiera:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Tylko że plik sie ściąga a pożniej nie otwiera:(Do otwierania plików pdf potrzebny jest program Adobe Reader. Możesz go ściągnąć tutaj: http://www.dobreprogramy.pl/Adobe-Reader,Program,Windows,12627.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golem Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wielkie dzięki!!!!! szukałem tego wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sagit Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Cześć,dziękuję za instrukcję.Świetna sprawa.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol720 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dla wszystkich posiadaczy Audi A3 8P, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF. Pozdrawiam Cześć. Plik ściągnąłem, ale przy otwieraniu jest komunikat: plik uszkodzony lub brak elementu źródłowego. Za pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ściągnij ją jeszcze raz - sprawdzałem przed chwilą i wszystko jest OK Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianA3 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam, dzieki za instrukcje. Wlasnie sie wybieram do garazu, czeka mnie wymiana filtrow / kabinowy, powietrza , swiece i kable instrukcja napewno sie przyda.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam, dzieki za instrukcje. Wlasnie sie wybieram do garazu, czeka mnie wymiana filtrow / kabinowy, powietrza , swiece i kable instrukcja napewno sie przyda. Pozdrawiam Tego raczej w instrukcji nie znajdziesz jak wymienić np.filtry, ale jak byś coś potrzebował to pisz oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinhio Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 witam czy ta instrucka pasuej do modelu 2003 po liftingu 2.0tdi 140 km??dziekuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtka Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wielki dzięki bo po niemiecku ta ja nic nie gadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Podziękował dobry człowieku.Mam instrukcję ale w języku duńskim i bardzo nic nie rozumiem poza obrazkami.Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman76 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dziekuje Za link z instrukcja obsługi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzozef123 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 no narescie wiem do czego służą te przy pedały pod kierownica hehe.pozdrawiem i dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forumka Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam. Potrzebuję instrukcję obsługi do Audi A3 (wersja 3drzwiowa z 2006r.) Niestety nie mogłam ściągnąć instrukcji z wcześniejszego linka klikając prawym przyciskiem bo zapisuje mi się na pulpicie skrót strony forum :/ Posiadam Adobe. Proszę o wyrozumiałość i pomoc Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Witam. Potrzebuję instrukcję obsługi do Audi A3 (wersja 3drzwiowa z 2006r.) Niestety nie mogłam ściągnąć instrukcji z wcześniejszego linka klikając prawym przyciskiem bo zapisuje mi się na pulpicie skrót strony forum :/ Posiadam Adobe. Proszę o wyrozumiałość i pomoc Pozdrawiam.Spróbuj ściągnąć jeszcze raz - przed chwilą pobierałem instrukcję i wszystko jest Ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forumka Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wielkieeee dzięki. Zaczynam lekturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Markowicz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi