Colina Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 WitamMam Audi A4 Kombi rocznik 2003 i potrzebuje polskiej instrukcji obsługi.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam wszystkich od niedawna jestem posiadaczem audi a4 1,8 125 KM , dołączyłem do waszego timu bo mam nadzieje że jak bede potrzebował jakiejś pomocy lub bede miał jakies pytanie to postaracie sie mi pomóc :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TBARNI Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem posiadaczem A6 C5 kombi 1.8T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoncMoloer Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witamposiadam Audi A6 C6 od 2005 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekk Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 siema mam audi a4 b7 3.2 quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chela185 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów z tej strony Piotrek (24 l.)z Jaroszowa.Jeżdzę audi a6 c5 rocznik 2000 silnik 2,5 TDI 180KM:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluevelvet Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 cześć właśnie zakupiłem audi a4 avant 1.9 tdipozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partyzant Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Cześć tu seba - partyzant, kiedyś hasałem trabantem z silniczkiem polo to była rakietka na kołach. Lecz już od dawna tylko Audi najpierw benzyna potem dizelek no i zaczęło się kupiłem quattro. 80Q 1,9benzyna teraz A4Quattr 1,9tdi.Lubie samemu majsterkować , jak będę umiał to chętnie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eynar Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) no to witam was wszystkich autko to Audi A4 B6 2004 Avant Diesel Automat + Tiptronic <niezmienię nigdy >jak na razie nie sprawia żadnych problemów, za co bardzo ja kocham mam nadzieję że będzie miło Edytowane 2 Lipca 2011 przez eynar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziv Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Irek i od kilku dni jestem posiadaczem Audi a8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icesun Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Cześć, mam nadzieje, że forum nie bedzie spuszczało z tonu, jest naprawde spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam. Jestem z Tczewa i od niedawna jeżdżę A6 AVANT z motorkiem 1,8 T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilian80 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 witam jestesem z miasta łodzi od wczoraj jade sobie audi a6 2,5 tdipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORF Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 WitamJestem z Rawicza i od jakiegoś czasu jeżdżę audi A4 1.9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artux Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam wszystkich z tej strony Artur z WrocławiaPosiadam audi a6 c5 rocznik 2001 silnik 2,5 TDI 180KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kun Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam wszystkichUżytkuje Audi 80 1,9 tdi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek... Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Pozdrawiam wszystkich. Zaczynam jazdę Audi A4 (B7) 1,9 TDI Edytowane 3 Lipca 2011 przez Benek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perła Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam wszystkich , jestem z Przemyśla od 2 miesięcy posiadam audi a4 b6 1,9 , prowadzi się super , jazda to sama przyjemność .Od wczoraj mam problem z radiem wyświetla mi się komunikat mute radio ,odtwarzacz CD działa , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmeges Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoku17 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 WITAM.JESTEM POSIADACZEM AUDICZKI. A4 B6 1.9TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurkura Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Misiek Lublin posiadacz audi b6 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorekx Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów jestem świezym posiadaczem audi a3 8l 1.9TDI 131PS pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyml Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam na forum. Posiadam Audi A4 Avant 1.9 TDi 131 KM 310Nm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikedublin Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam Wszystich Wlasnie stalem sie szczeliwym posaidaczem Audi A4 b6 2.5 Tdi Quattro Avant . Mam nadzieje ze znajde tutaj kogos z warszawy do spotkan przy piwku i rozmow o naszych autach mick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikora00 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi