michał YaGODA Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Kody lakierów/kolorów Audi A4 B6: Dolphin Gray Metallic >> LX7Z/F5 Dakar Beige Metallic >> LY1Q/9X Canvas Beige Metallic >> LY1X/2W Brilliant Red >> LY3J/C8 Liquid Blue Metallic >> LY5J/Q1 Quartz Gray Metallic >> LY7G/Q4 Crystal Blue Metallic >> LY7R/4J Light Silver Metallic >> LY7W/5B Brilliant Black >> LY9B/A2 Arctic White >> LY9D/B5 Crimson Red Pearl Effect >> LZ3H/X7 Ocean Blue Metallic >> LZ5C/2Y Sprint Blue Pearl >> LZ5F/5N Moro Blue Pearl >> LZ5J/P7 Cambridge Green Pearl >> LZ6E/3W Citrus Yellow >> LY1G/Y8 Canvas Beige Metallic >> LY1X/2W Brilliant Red >> LY3J/C8 Atlas Gray Metallic >> LY7Q/4A Crystal Blue Metallic >> LY7R/4J Lake Silver Metallic >> LY7W/5B Crystal Silver Metallic (Wheel Color) >> LY7T Crimson Red Pearl Effect >> LZ3H/X7 Dark Gray Trim (Lower Panel) >> TRIM Pozdrawiam
Artur_ Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 WitamCzeka mnie lakierowanie tylnego zderzaka i mój kod lakieru to LZ9W, czyżby coś takiego nie istniało ? Audi a4 b6 2002r. AVFPozdrawiam
michał YaGODA Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Bardzo możliwe, że po prostu powyższa lista jest niepełna, więc nie ma się czym przejmować.. Pozdrawiam
FIODO Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witam Czeka mnie lakierowanie tylnego zderzaka i mój kod lakieru to LZ9W, czyżby coś takiego nie istniało ? Audi a4 b6 2002r. AVF Pozdrawiam witam oczywiście ze ten nr LZ9W jest w audi jest to czarny kolor metatalik i w SIKKENSIE bardzo dobrze pasuje wersja D czyli ciemniejsza pozdrawiam .....
gaviscon Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 a jak sprawdzić kod lakieru w swoim aucie ?
Jeżu Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 W książce serwisowej i na wlepce, która zazwyczaj jest w bagażniku. Poszukaj białek naklejonej karteczki wielkości 10x10cm tam wszystko jest.... 1
gaviscon Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Witam. Mam pytanie może troche głupie, ale ważne chodzi mi o kod lakieru, moj kod to "LY7W". Musze wymienic u siebie w audi prawy błotnik bo spadła mi rułka i zrobiła wgięcie :/:/:/ I znalazłem na alegro taki błotnik o kodzie "LY7W" czyli Lake Silver Metallic. Czy taki błotnik jest idealnie taki sam jak mój i nie bedzie się niczym różnić ? Czy lakier od kodzie LY7W/5B chodzi mi tu o końcówke czyli "5B" to już jakaś różnica ? Ktoś się orientuje ? Edytowane 29 Grudnia 2012 przez gaviscon
arturek986 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 U mnie nie ma żadnej wlepki w bagażniku tam gdzie znajduję się koło zapasowe (choć wiem że według instrukcji obsługi wlepka powinna tam być). Dodam że moje audi jest w wersji avant i pochodzi z holandi. Czy wiecie może gdzie w innym miejscu można znaleźć wlepkę lub informację o kodzie lakieru????,
kollrong Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 pytanie czy w szarych audi a4b6 była spotykana niebieska tapiceraka ? miałem zamiar kupić takie audi ale troche sie zniechęciłem przez ta tapicerke wogóle nie pasuje do szarego auta mam vin auta ale nic nigdzie nie pisze o tapicerce WAUZZZ8E62A028011
kokojumbo Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeżu uzupelnilem kody lakierow w ogolnym odnosnie calej grupy VW. Jak ktos tutaj nie znajdzie swojego, znajdzie w dziale ogolnym pozdrawiam kollrong gdzie Ty szukasz wyposazenia wnetrza w dziale kodow lakierow ? ? ? Wejdz na dzial Ogolny forum i tam masz kody wnetrz. Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez kokojumbo
kokojumbo Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 U mnie nie ma żadnej wlepki w bagażniku tam gdzie znajduję się koło zapasowe (choć wiem że według instrukcji obsługi wlepka powinna tam być). Dodam że moje audi jest w wersji avant i pochodzi z holandi. Czy wiecie może gdzie w innym miejscu można znaleźć wlepkę lub informację o kodzie lakieru????,Jeżu napisał Ci, ze jeszcze masz w ksiazce serwisowej.
Rekomendowane odpowiedzi