B0B1K13 Opublikowano Środa o 15:15 Zgłoś Opublikowano Środa o 15:15 2 godziny temu, Bart_sz napisał(a): A jak myślisz , czy w tych nowszych jednostkach nie można wlutowac gniazda na karty nano sim ? Czy musi być esim MFF2 ? Tak tylko się zastanawiam , nie znam sie na tym . https://a4-klub.pl/topic/502753-konwersja-systemu-sos-z-usa-na-eu-w-audi-a4-b9/page/1/ https://www.audiworld.com/forums/a7-224/bg-sos-emergency-call-function-unavailable-nar-eu-3066258/page1/ https://carmasters.org/topic/46053-sim-e-tron/page/1/ Tutaj masz trochę opisane, wszyscy próbują ugrać to w ten sposób 1
B0B1K13 Opublikowano Środa o 15:19 Zgłoś Opublikowano Środa o 15:19 W dniu 17.12.2024 o 21:02, Bednar1991 napisał(a): Kody do wyłączenia komunikatów na starcie 5F-Information Electr. > Adaptation - 10 > ENG167432-MAS19887-RSE_configuration-Display info window for current privacy settings Disable profile selection: unit 5F - Adaptation > - Vehicle function list BAP: IAA PSO 0x52 msg bus > not activated IAA PSO 0x52 > not activated - Vehicle menu operation: Menu IAA PSO > not activated Menu IAA PSO clamp 15 off > not activated Menu IAA PSO over threshold high > not activated udało Ci się dezaktywować komunikat o prywatności? Wczoraj, gdy tylko go wyłączyłem od razu przestał działać AUDI SMARTPHONE INTERFACE (Car Play) więc szybko włączyłem go ponownie
Bednar1991 Opublikowano Środa o 18:50 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:50 (edytowane) 5 godzin temu, B0B1K13 napisał(a): udało Ci się dezaktywować komunikat o prywatności? Wczoraj, gdy tylko go wyłączyłem od razu przestał działać AUDI SMARTPHONE INTERFACE (Car Play) więc szybko włączyłem go ponownie Tak. Okienko o prywatności można spokojnie dezaktywować, o użytkowniku zresztą też. Na ten moment problemem jest tylko wyskakujące okienko o braku sygnału sieci. Edytowane Środa o 20:53 przez Bednar1991
B0B1K13 Opublikowano Czwartek o 08:31 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 08:31 13 godzin temu, Bednar1991 napisał(a): Tak. Okienko o prywatności można spokojnie dezaktywować, o użytkowniku zresztą też. Na ten moment problemem jest tylko wyskakujące okienko o braku sygnału sieci. nie wyłączyło Ci Car Play'a po dezaktywacji okienka o prywatności?
akulakovsky Opublikowano Czwartek o 12:49 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 12:49 (edytowane) 17 godzin temu, Bednar1991 napisał(a): Tak. Okienko o prywatności można spokojnie dezaktywować, o użytkowniku zresztą też. Na ten moment problemem jest tylko wyskakujące okienko o braku sygnału sieci. Aby wyłączyć błąd dotyczący braku sieci: Wchodzimy w blok 5F (Multimedia), następnie Adaptacja, szukamy punktu „Konfiguracja funkcji telefonu”, następnie „Icon for data connection” i ustawiamy „Hide”. Jeśli ustawimy „Show”, to pojawia się… Po zakodowaniu restartujemy MMI. Przepraszam za mój polski. W trakcie nauki. Edytowane Czwartek o 12:49 przez akulakovsky 2
Bednar1991 Opublikowano Czwartek o 19:03 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 19:03 10 godzin temu, B0B1K13 napisał(a): nie wyłączyło Ci Car Play'a po dezaktywacji okienka o prywatności? ogólnie nie widzę problemów, czasami po starcie samochodu ikonka pojawia się z delikatnym opóźnieniem.
Bednar1991 Opublikowano Czwartek o 19:05 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 19:05 6 godzin temu, akulakovsky napisał(a): Aby wyłączyć błąd dotyczący braku sieci: Wchodzimy w blok 5F (Multimedia), następnie Adaptacja, szukamy punktu „Konfiguracja funkcji telefonu”, następnie „Icon for data connection” i ustawiamy „Hide”. Jeśli ustawimy „Show”, to pojawia się… Po zakodowaniu restartujemy MMI. Przepraszam za mój polski. W trakcie nauki. Dzięki. Jeszcze nie sprawdzałem ale jak działa to super. Nie spodziewałem się tej funkcji w tym miejscu.
B0B1K13 Opublikowano Czwartek o 19:32 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 19:32 28 minut temu, Bednar1991 napisał(a): ogólnie nie widzę problemów, czasami po starcie samochodu ikonka pojawia się z delikatnym opóźnieniem. dziwne, bo mi całkiem DEZAKTYWUJE Car Play'a jak wyłączam te powiadomienia o prywatności
Bednar1991 Opublikowano Piątek o 07:14 Zgłoś Opublikowano Piątek o 07:14 11 godzin temu, B0B1K13 napisał(a): dziwne, bo mi całkiem DEZAKTYWUJE Car Play'a jak wyłączam te powiadomienia o prywatności Kurde, nie mam pojęcia co może być przyczyną takiej sytuacji.
Rekomendowane odpowiedzi