Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Bart_sz napisał(a):

A jak myślisz , czy w tych nowszych jednostkach nie można wlutowac gniazda na karty nano sim ? Czy musi być esim MFF2 ? Tak tylko się zastanawiam , nie znam sie na tym . 

https://a4-klub.pl/topic/502753-konwersja-systemu-sos-z-usa-na-eu-w-audi-a4-b9/page/1/

https://www.audiworld.com/forums/a7-224/bg-sos-emergency-call-function-unavailable-nar-eu-3066258/page1/

https://carmasters.org/topic/46053-sim-e-tron/page/1/

Tutaj masz trochę opisane, wszyscy próbują ugrać to w ten sposób-_-

• Thanks 1
Opublikowano
W dniu 17.12.2024 o 21:02, Bednar1991 napisał(a):

Kody do wyłączenia komunikatów na starcie

5F-Information Electr. > Adaptation - 10 > ENG167432-MAS19887-RSE_configuration-Display info window for current privacy settings

Disable profile selection: unit 5F - Adaptation > -
Vehicle function list BAP:
IAA PSO 0x52 msg bus > not activated
IAA PSO 0x52 > not activated -
Vehicle menu operation:
Menu IAA PSO > not activated
Menu IAA PSO clamp 15 off > not activated
Menu IAA PSO over threshold high > not activated

udało Ci się dezaktywować komunikat o prywatności?

Wczoraj, gdy tylko go wyłączyłem od razu przestał działać AUDI SMARTPHONE INTERFACE (Car Play) więc szybko włączyłem go ponownie:xD:

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, B0B1K13 napisał(a):

udało Ci się dezaktywować komunikat o prywatności?

Wczoraj, gdy tylko go wyłączyłem od razu przestał działać AUDI SMARTPHONE INTERFACE (Car Play) więc szybko włączyłem go ponownie:xD:

Tak. Okienko o prywatności można spokojnie dezaktywować, o użytkowniku zresztą też. Na ten moment problemem jest tylko wyskakujące okienko o braku sygnału sieci. 

Edytowane przez Bednar1991
Opublikowano
13 godzin temu, Bednar1991 napisał(a):

Tak. Okienko o prywatności można spokojnie dezaktywować, o użytkowniku zresztą też. Na ten moment problemem jest tylko wyskakujące okienko o braku sygnału sieci. 

nie wyłączyło Ci Car Play'a po dezaktywacji okienka o prywatności?

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Bednar1991 napisał(a):

Aby wyłączyć błąd dotyczący braku sieci:
Wchodzimy w blok 5F (Multimedia), następnie Adaptacja, szukamy punktu „Konfiguracja funkcji telefonu”, następnie „Icon for data connection” i ustawiamy „Hide”. Jeśli ustawimy „Show”, to pojawia się…
Po zakodowaniu restartujemy MMI.

Przepraszam za mój polski. W trakcie nauki.

Edytowane przez akulakovsky
  • Like 2
Opublikowano
10 godzin temu, B0B1K13 napisał(a):

nie wyłączyło Ci Car Play'a po dezaktywacji okienka o prywatności?

ogólnie nie widzę problemów, czasami po starcie samochodu ikonka pojawia się z delikatnym opóźnieniem.

Opublikowano
6 godzin temu, akulakovsky napisał(a):

Aby wyłączyć błąd dotyczący braku sieci:
Wchodzimy w blok 5F (Multimedia), następnie Adaptacja, szukamy punktu „Konfiguracja funkcji telefonu”, następnie „Icon for data connection” i ustawiamy „Hide”. Jeśli ustawimy „Show”, to pojawia się…
Po zakodowaniu restartujemy MMI.

Przepraszam za mój polski. W trakcie nauki.

Dzięki. Jeszcze nie sprawdzałem ale jak działa to super. Nie spodziewałem się tej funkcji w tym miejscu.

Opublikowano
28 minut temu, Bednar1991 napisał(a):

ogólnie nie widzę problemów, czasami po starcie samochodu ikonka pojawia się z delikatnym opóźnieniem.

dziwne, bo mi całkiem DEZAKTYWUJE Car Play'a jak wyłączam te powiadomienia o prywatności:blink:

Opublikowano
11 godzin temu, B0B1K13 napisał(a):

dziwne, bo mi całkiem DEZAKTYWUJE Car Play'a jak wyłączam te powiadomienia o prywatności:blink:

Kurde, nie mam pojęcia co może być przyczyną takiej sytuacji. :mellow:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie