michał YaGODA Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Z przyjemnością chciałbym Wam przedstawić nowego i pierwszego w historii AudiTIMES.PL moderatora. Został nim, dobrze znany wśród stałych bywalców mehow. Gratuluję dołączenia do nowej grupy na naszym forum - w pełni na to zasłużyłeś! Mam nadzieję, że "stanowisko" moderatora da Ci dużo frajdy, a Twoja praca na rzecz forum przyczyni się do polepszenia jego jakości... Pozdrawiam!
Tomasz Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Gratulacje ! Słyszałem, że zapraszasz wszystkich z forum na darmowe piwo, żeby to uczcić ;p
mehow Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Hej,jest to dla mnie zaszczyt, że to właśnie ja zostałem moderatorem forum. Obecuję, że Was nie zawiodę! Tomasz: nie ma sprawy, zapraszam wszystkich do Wrocławia.
Jeżu Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Gratulacje i powodzenia Panie Moderatorze
michał YaGODA Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Z przyjemnością, chciałbym Wam przedstawić nowego moderatora, którym został Jeżu. Nikomu nie musimy chyba przedstawiać tego forumowicza. Bez wątpienia jego posty są jedne z najbardziej wartościowych, natomiast jego wiedza i chęć pomocy innym są tak wielkie, że postanowiliśmy bez chwili zastanowienia zaproponować mu "stanowisko" moderatora Jednocześnie chcielibyśmy poinformować, że mehow nie jest już moderatorem - dziękujemy Ci za współpracę. Jeszcze raz dziękujemy Jeżu za przyjęcie naszej propozycji i życzymy powodzenia w zielonych beretach! Pozdrawiam
szm3r Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jeżu, Jeżu, Jeżu!! powodzenia...
szynszylek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jeżu gratuluję dołączenia do frakcji zielonych
Jeżu Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bardzo dziękuję liczę na niezłą współprace z wszystkimi i proszę na początku o wyrozumiałość... Pozdrawiam
michał YaGODA Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Z przyjemnością chciałbym Wam przedstawić nowego moderatora, którym został maurycy. Dziękuję maurycy za przyjęcie propozycji "stanowiska" moderatora i życzę Ci powodzenia w zielonych beretach oraz czerpania satysfakcji z pełnienia tej zaszczytnej funkcji! Jestem pewien, że dzięki Tobie moderacja na forum będzie jeszcze lepsza niż do tej pory. Pozdrawiam
michał YaGODA Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Z przyjemnością chciałbym Wam przedstawić nowego moderatora, którym został adamas. Mam nadzieję adamas, że "posada" moderatora da Ci dużo satysfakcji oraz przyczyni się do polepszenia jakości forum, czego Tobie i wszystkim jego użytkownikom życzę. Pozdrawiam
Jeżu Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Ciężka i odpowiedzialna praca..... Gratuluję....
adamas Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Dzięki, dzięki, zobaczymy co da się zrobić.Jak zawalę studia, to na warunki, forumowicze zrzute zrobią.
Rekomendowane odpowiedzi