mwmisiek82 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 witam! prosze o pomoc w dobraniu odpowiedniego kompletu wahaczy. Szukam dobrych i tanich czy dobre sa marki takie jak : kraft, master sport,delphi bo o lemie to wiem ze sa ok ale cena jest narazie zaporowa jak dla mnie w tym roku czy ktos poleca jakiej inne marki Pozdrawiam
Jeżu Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Febi będzie najlepszą opcją jakość w cenie to Ci polecam. Kraft cienizna...długo nie pochodzi jak chcesz taniej to master sport oki...
zbi Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 witam! prosze o pomoc w dobraniu odpowiedniego kompletu wahaczy. Szukam dobrych i tanich czy dobre sa marki takie jak : kraft, master sport,delphi bo o lemie to wiem ze sa ok ale cena jest narazie zaporowa jak dla mnie w tym roku czy ktos poleca jakiej inne marki Pozdrawiam Wszystkie stacje obsługi, nawet te nieautoryzowane przez producenta maja obowiązek dac rachunek za naprawę i gwarancję, więc najlepiej kupić u nich wszystkie częsci (szczególnie te nie oryginalne). Gdy dostarczysz własne to zawsze przy reklamacji powiedza że to wina dostarczonych podróbek i po gwarancji.
AUDIFIL Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 jak dla mnie krafty nie są najgorsze, oczywiście to nie ta półka co lemforder, ale człowiek musi sobie jakoś radzić wygląda to tak - zestaw wahaczy
Rekomendowane odpowiedzi