RadMak Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam,Po rozładowaniu AKU skasowała mi się funkcja domykania szyb z pilota, którą wcześniej miałem na wyposażeniu.Czy ktoś wie jak to przywrócić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Dobrze,że chociaż możesz zamykać/otwierać z pilota.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMak Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dobrze,że chociaż możesz zamykać/otwierać z pilota.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Spróbuj takAdaptacja modułu komfortuWariant modułu komfortu – ADAPTATION 10, kanał 61:0 – bez dodatkowego oświetlenia przestrzeni stóp, szyby tylnych drzwi w elektryce1 – bez dodatkowego oświetlenia przestrzeni stóp, szyby tylnych drzwi w korbach2 – dodatkowe oświetlenie stóp, szyby tylnych drzwi w elektryce3 – dodatkowe oświetlenie stóp, szyby tylnych drzwi w korbachAktywacje poszczególnych opcji komfortu – ADAPTATION 10, kanał 62:+1 – Komfortowe zamykanie szyb pilotem+2 – Komfortowe otwieranie szyb pilotem+4 – Komfortowe zamykanie szyb kluczykiem+8 – Komfortowe otwieranie szyb kluczykiem+16 – Komfortowe zamykanie szyberdachu pilotem+32 – Komfortowe otwieranie szyberdachu pilotem+64 – Komfortowe zamykanie szyberdachu kluczykiem+128 – Komfortowe otwieranie szyberdachu kluczykiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 opuść wszystkie szyby do końca następnie podnieś, powtórz tą czynność 2 razy powinno wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie powróciło. To samo kazałem mu zrobić on-line jak dzwonił z telefonem przy uchu ..... Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Jeżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partyzant Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czy nie domyka na obu pilotach ?Jak masz tylko jeden to proponuje wymienić baterię , u mnie tak było że coraz bliżej musiałem auta stać by domykać i raz działało raz nie po wymianie bateryjki pomogło ( adaptacja pilota pamiętaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi