Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam Rafal

od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku

Obecnie przebywam poza granicami kraju

mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej

pzdr

• Thanks 1
  • Upvote 5
Opublikowano

Witam z Irlandii.

Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku.

Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

Witam serdecznie :) Tak dział już istnieje i znajduję się tutaj: link. :)

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Od ponad roku jestem właścicielem Audi A6 Avant c5 1.9 TDI 99 rocznik. Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na zlocie AudiTimes ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam. Od ponad roku jestem właścicielem Audi A6 Avant c5 1.9 TDI 99 rocznik. Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na zlocie AudiTimes ;)

Pozdrawiam!

Miejmy nadzieję, że na zlot nie będziemy musieli długo czekać... zloty to tylko mała część tego do czego dąży AudiTimes.pl ;)

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siema!

Jestem fanatykiem Audi.. Kocham każde Audi i nigdy, przenigdy nie kupię auta, jeśli nie będzie ono pochodziło z Ingolstadt :D

Only Audi..

Opublikowano

witam!nazywam sie Marcin(mwmisiek82), mieszkam Birmingham/Sosnowiec. Od roku jezdze A4 B5 96r. diesel automat, czasami A4 B8 09r diesel. Pozdrawiam wszystkich fanow miłośnikow i fanatykow AUDI 4 EVER !! B)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5. Forum jest po prostu świetne - najlepsze na temat Audi na jakim byłem, ale trzeba ja rozbujać! ;)

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

nazywam się Michał, od roku jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI, na dniach postaram się zaprezentować mój samochodzik.

btw. forum pod względem graficznym przyciąga uwagę - zostanę tutaj na dłużej. :rolleyes:

• Upvote 1
Opublikowano

Witam,

nazywam się Michał, od roku jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI, na dniach postaram się zaprezentować mój samochodzik.

btw. forum pod względem graficznym przyciąga uwagę - zostanę tutaj na dłużej

Witam Michale w naszych skromnych progach :) Mam nadzieję, że będziesz naszym aktywnym użytkownikiem, który przyczyni się do rozwoju Forum AudiTIMES.PL. Do zobaczenia na zlocie mehow ;)

P.S Oczywiście nie możemy się doczekać prezentacji Twojej aczwórki!

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemanko,

od prawie 2 lat jeżdżę Audi i nasza owocna, bezawaryjna miłość jak narazie trwa. Trafiłam do Was z jednego z klubów partnerskich, mam nadzieję, że nasza współpraca będzie owocna i bezproblemowa.

Pozdrawiam wszystkich userów AudiTimes :)

Opublikowano (edytowane)

Siemanko,

od prawie 2 lat jeżdżę Audi i nasza owocna, bezawaryjna miłość jak narazie trwa. Trafiłam do Was z jednego z klubów partnerskich, mam nadzieję, że nasza współpraca będzie owocna i bezproblemowa.

Pozdrawiam wszystkich userów AudiTimes.

Witam serdecznie w naszych szeregach B) Mam nadzieję, że spędzisz tutaj z nami piękne chwile i doświadczysz wspaniałych przeżyć na zlotach :P

Pozdrawiam! :)

Edytowane przez michał JAGODA#
Opublikowano

Witam kolegów, na te spoty w przyszłości też jak najbardziej jestem chętny :P Forum świetne, kibicuje żeby się szybko rozwijało, pozdrawiam adminów.

Opublikowano

Witam kolegów, na te spoty w przyszłości też jak najbardziej jestem chętny Forum świetne, kibicuje żeby się szybko rozwijało, pozdrawiam adminów.

Witam Panie Błażeju! Dziękujemy za słowa otuchy i bardzo liczymy, że dołożysz kilka cegiełek przy budowie naszej wspaniałej społeczności :P

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam serdecznie ,

wszystkich naszych nowych forumowiczów, mam nadzieję że pomożecie nam chociaż trochę rozbudować społeczność naszego forum, dzięki czemu będziemy mogli spotykać się na pierwszych zlotach.

Pozdrawiam ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Powitać, nazywam się Krzysiek, swojego Audi jeszcze nie mam (jeszcze wiek nie ten :P ), na forum trafiłem z banera w partnerskim klubie Audi.

Postaram się coś popisać, głównie newsy, i tuning, bo na mechanice się nie znam :P

Pozdrawiam Wszystkich B)

Opublikowano

Powitać, nazywam się Krzysiek, swojego Audi jeszcze nie mam (jeszcze wiek nie ten :P ), na forum trafiłem z banera w partnerskim klubie Audi.

Postaram się coś popisać, głównie newsy, i tuning, bo na mechanice się nie znam :P

Pozdrawiam Wszystkich B)

Witam w naszym gronie mając jednocześnie nadzieję, że będziesz aktywnym użytkownikiem :)

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem od lat wiernym zwolennikiem audi - było 80 b2 i b4 oraz jest a4. Był też i golf i skoda ale pierwsza miłość to pierwsza miłość. Chociaż z nutką nostalgii muszę przyznać , że poprzednie i dawne audiki bez elektroniki bujały po 500 600 tys, bez ogromnych nakładów i tez miały swój urok.

Pozdrawiam Mirek

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem od lat wiernym zwolennikiem audi - było 80 b2 i b4 oraz jest a4. Był też i golf i skoda ale pierwsza miłość to pierwsza miłość. Chociaż z nutką nostalgii muszę przyznać , że poprzednie i dawne audiki bez elektroniki bujały po 500 600 tys, bez ogromnych nakładów i tez miały swój urok.

Pozdrawiam Mirek

Witam w naszym gronie, gdzie z dnia na dzień jest nas coraz więcej :) Mam nadzieję, że będziesz aktywnym użytkownikiem forum i spotkamy się kiedyś na zlotach B) - bo przecież łączy nas wszystkich miłość do tej wspaniałej i niepowtarzalnej marki! I love you Audi :)

Pozdrawiam B)

• Upvote 1
Opublikowano

Pozdrawiam Mirek

Witam serdecznie kolumb na naszym forum, zaprasza do dyskusji, oraz aktywnego uczestnictwa w życiu tego pięknie rozwijającego się forum. Pochwal się swoją na pewno piękną A4,

Pozdrawiam, AudiTIMES.PL

• 1 miesiąc temu...