Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Klub Audi PL Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! 9 4 1 1 116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7agan Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek? Witam serdecznie Tak dział już istnieje i znajduję się tutaj: link. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza_LSW Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay2003 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Elos ! Łukasz/dj2003 od 1,5 roku audi a3 1.8 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garniera6 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam. Od ponad roku jestem właścicielem Audi A6 Avant c5 1.9 TDI 99 rocznik. Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na zlocie AudiTimes Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szm3r Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam. Od ponad roku jestem właścicielem Audi A6 Avant c5 1.9 TDI 99 rocznik. Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na zlocie AudiTimes Pozdrawiam!Miejmy nadzieję, że na zlot nie będziemy musieli długo czekać... zloty to tylko mała część tego do czego dąży AudiTimes.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k11h Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Siema! Jestem fanatykiem Audi.. Kocham każde Audi i nigdy, przenigdy nie kupię auta, jeśli nie będzie ono pochodziło z Ingolstadt Only Audi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwmisiek82 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witam!nazywam sie Marcin(mwmisiek82), mieszkam Birmingham/Sosnowiec. Od roku jezdze A4 B5 96r. diesel automat, czasami A4 B8 09r diesel. Pozdrawiam wszystkich fanow miłośnikow i fanatykow AUDI 4 EVER !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masper Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam. Od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C5. Forum jest po prostu świetne - najlepsze na temat Audi na jakim byłem, ale trzeba ja rozbujać! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehow Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam, nazywam się Michał, od roku jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI, na dniach postaram się zaprezentować mój samochodzik. btw. forum pod względem graficznym przyciąga uwagę - zostanę tutaj na dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam, nazywam się Michał, od roku jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI, na dniach postaram się zaprezentować mój samochodzik. btw. forum pod względem graficznym przyciąga uwagę - zostanę tutaj na dłużejWitam Michale w naszych skromnych progach Mam nadzieję, że będziesz naszym aktywnym użytkownikiem, który przyczyni się do rozwoju Forum AudiTIMES.PL. Do zobaczenia na zlocie mehow P.S Oczywiście nie możemy się doczekać prezentacji Twojej aczwórki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszylek Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Siemanko, od prawie 2 lat jeżdżę Audi i nasza owocna, bezawaryjna miłość jak narazie trwa. Trafiłam do Was z jednego z klubów partnerskich, mam nadzieję, że nasza współpraca będzie owocna i bezproblemowa. Pozdrawiam wszystkich userów AudiTimes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Siemanko, od prawie 2 lat jeżdżę Audi i nasza owocna, bezawaryjna miłość jak narazie trwa. Trafiłam do Was z jednego z klubów partnerskich, mam nadzieję, że nasza współpraca będzie owocna i bezproblemowa. Pozdrawiam wszystkich userów AudiTimes.Witam serdecznie w naszych szeregach Mam nadzieję, że spędzisz tutaj z nami piękne chwile i doświadczysz wspaniałych przeżyć na zlotach Pozdrawiam! Edytowane 22 Maja 2010 przez michał JAGODA# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgor Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam kolegów, na te spoty w przyszłości też jak najbardziej jestem chętny Forum świetne, kibicuje żeby się szybko rozwijało, pozdrawiam adminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam kolegów, na te spoty w przyszłości też jak najbardziej jestem chętny Forum świetne, kibicuje żeby się szybko rozwijało, pozdrawiam adminów.Witam Panie Błażeju! Dziękujemy za słowa otuchy i bardzo liczymy, że dołożysz kilka cegiełek przy budowie naszej wspaniałej społeczności Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szm3r Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam serdecznie , wszystkich naszych nowych forumowiczów, mam nadzieję że pomożecie nam chociaż trochę rozbudować społeczność naszego forum, dzięki czemu będziemy mogli spotykać się na pierwszych zlotach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekg65 Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Powitać, nazywam się Krzysiek, swojego Audi jeszcze nie mam (jeszcze wiek nie ten ), na forum trafiłem z banera w partnerskim klubie Audi.Postaram się coś popisać, głównie newsy, i tuning, bo na mechanice się nie znam Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Powitać, nazywam się Krzysiek, swojego Audi jeszcze nie mam (jeszcze wiek nie ten ), na forum trafiłem z banera w partnerskim klubie Audi. Postaram się coś popisać, głównie newsy, i tuning, bo na mechanice się nie znam Pozdrawiam Wszystkich Witam w naszym gronie mając jednocześnie nadzieję, że będziesz aktywnym użytkownikiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolumb Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem od lat wiernym zwolennikiem audi - było 80 b2 i b4 oraz jest a4. Był też i golf i skoda ale pierwsza miłość to pierwsza miłość. Chociaż z nutką nostalgii muszę przyznać , że poprzednie i dawne audiki bez elektroniki bujały po 500 600 tys, bez ogromnych nakładów i tez miały swój urok. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem od lat wiernym zwolennikiem audi - było 80 b2 i b4 oraz jest a4. Był też i golf i skoda ale pierwsza miłość to pierwsza miłość. Chociaż z nutką nostalgii muszę przyznać , że poprzednie i dawne audiki bez elektroniki bujały po 500 600 tys, bez ogromnych nakładów i tez miały swój urok. Pozdrawiam MirekWitam w naszym gronie, gdzie z dnia na dzień jest nas coraz więcej Mam nadzieję, że będziesz aktywnym użytkownikiem forum i spotkamy się kiedyś na zlotach - bo przecież łączy nas wszystkich miłość do tej wspaniałej i niepowtarzalnej marki! I love you Audi Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szm3r Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem od lat wiernym zwolennikiem audi - było 80 b2 i b4 oraz jest a4. Był też i golf i skoda ale pierwsza miłość to pierwsza miłość. Chociaż z nutką nostalgii muszę przyznać , że poprzednie i dawne audiki bez elektroniki bujały po 500 600 tys, bez ogromnych nakładów i tez miały swój urok. Pozdrawiam Mirek Witam serdecznie kolumb na naszym forum, zaprasza do dyskusji, oraz aktywnego uczestnictwa w życiu tego pięknie rozwijającego się forum. Pochwal się swoją na pewno piękną A4, Pozdrawiam, AudiTIMES.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolekski Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam. Nazywam się Karol. Pochodzę z woj. podlaskiego, jeżdzę oplem vectra B w dieslu, ale planuje zmianę marki, oczywiście na wymarzone Audi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolekski Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam. Nazywam się Karol, jezdze oplem vectra B, ale planuje zmianę marki na wymarzone Audi. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi