Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Marcin

Jeżdżę A6 C6 2.8 FSI 2009R

Posiadam rowniez na sprzedaż 2 piękne kierownice jedną od a8 d3 z okrągłą poduszką i łopatkami druga od a6 c6 4 ramienna w obu również multifunkcja wszystko sprawne. 

Opublikowano

Cześć,

nazywam się Michał, województwo śląskie, posiadam A4 B6 1.8T Quattro oraz A6 C6 FL 2.0 TDI CR.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć!

Jestem Jarek, pasjonat uporządkowanego przepływu elektronów.

Od niedawna przygoda z Q5.

Pozdrawiam Forumowiczów.

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum.. :-) 

Jestem z województwa lubuskiego, jestem w trakcie szukania audi a5 cabrio. 

Interesuje mnie dlaczego w aplikacji myaudi po wpisaniu numeru Vin nie wyświetlają się informacje na temat wyposażenia koloru tapicerki itd są tylko zdjęcia zewnętrzne auta i środek ale w innym kolorze od auta na aukcji. 

Lub prośba o rozkodowanie vin

wauzzz8f3ano22280. 

Pozdrawiam! 

Opublikowano

Witam, niedługo będę posiadaczem auta Audi A4 B6 sprowadzonego z NL . Chcę trochę przeczytać i jakie ma bolączki, zlikwidować usterki itp.

pozdrawiam

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Mam na imię Tomek i jeżdżę znienawidzonym przez wszystkich Audi a4 b6 2.0 ALT.

Opublikowano

Cześć, Bartek, posiadam Q5 dieselek 2.0 tdi 177km i Audi A6c5 1.8 benzin 125km, pozdrawiam 

Opublikowano

Witam. Mam na imię Marcel, kupiłem Audi ze skrzynią Stronic i stworzyłem konto na forum, aby zapytać się czy u kogoś też wystąpił taki "wyjątkowy" problem.

Pozdrawiam

Marceli