oponyuzywane Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Witam wszystkich, Nazywam się Paweł i właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A6 Avant ultra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vin324pl Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Witam wszystkich jestem Tomek, posiadam od niedawna audi a5 f5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertsol Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Witam Rozpoczynam przygodę z Audi Q5. W razie potrzeby liczę na pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfi Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Cześć wszystkim, zaczynam przygodę z Audi i chciałem się z wami przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras_waw Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Piotrek z wawy, to moje pierwsze audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy1740 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Witam jestem Marcin Jeżdżę A6 C6 2.8 FSI 2009R Posiadam rowniez na sprzedaż 2 piękne kierownice jedną od a8 d3 z okrągłą poduszką i łopatkami druga od a6 c6 4 ramienna w obu również multifunkcja wszystko sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qq99 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Hejka Tu Arek z Q3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Nojszewski Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Witam wszystkich. Jestem Piotr Q5 zachwycony filozofią Audi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patko Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Witam użytkowników Audi! Życzę bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesko001 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Witam jestem Wiesław posiadam Audi Q5 2022 2.0tdi 204km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trejk Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Cześć, jestem Dawid i od niedawna posiadam Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo_5242 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Witam wszystkich, Od niedawna posiadam Audi A3 8L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodek12 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Cześć jestem Włodek jeżdżę audi a3 8p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojakgizmo Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Witam serdecznie mam na imię Przemek jestem właścicielem audi pierwsza A6C6 teraz obecnie Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalb88 Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Cześć, nazywam się Michał, województwo śląskie, posiadam A4 B6 1.8T Quattro oraz A6 C6 FL 2.0 TDI CR. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoonk Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Witam wszystkich Jeżdżę malutka bielutką Q3-czką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Cześć! Jestem Jarek, pasjonat uporządkowanego przepływu elektronów. Od niedawna przygoda z Q5. Pozdrawiam Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalProjektuje Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Cześć, Jestem Michał. Myślę o zakupie A6 C7. Mam nadzieję, że pomożecie mi podjąć właściwa decyzję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioP. Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Witam wszystkich użytkowników forum.. :-) Jestem z województwa lubuskiego, jestem w trakcie szukania audi a5 cabrio. Interesuje mnie dlaczego w aplikacji myaudi po wpisaniu numeru Vin nie wyświetlają się informacje na temat wyposażenia koloru tapicerki itd są tylko zdjęcia zewnętrzne auta i środek ale w innym kolorze od auta na aukcji. Lub prośba o rozkodowanie vin wauzzz8f3ano22280. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlenbanker Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Witam, niedługo będę posiadaczem auta Audi A4 B6 sprowadzonego z NL . Chcę trochę przeczytać i jakie ma bolączki, zlikwidować usterki itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczer Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Witam wszystkich, mam na imię Marek, Q5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naderski Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Cześć wszystkim, Mam na imię Tomek i jeżdżę znienawidzonym przez wszystkich Audi a4 b6 2.0 ALT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartees Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Cześć, Bartek, posiadam Q5 dieselek 2.0 tdi 177km i Audi A6c5 1.8 benzin 125km, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelRogal Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Witam. Mam na imię Marcel, kupiłem Audi ze skrzynią Stronic i stworzyłem konto na forum, aby zapytać się czy u kogoś też wystąpił taki "wyjątkowy" problem. Pozdrawiam Marceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertTT Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Cześć. Mam na imię Robert, witam all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi