Kryna Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada Witam wszystkich Proszę o polecenie firmy z Białegostoku lub okolic do adaptacji Q5 2021 z USA
seba271 Opublikowano 11 Listopada Zgłoś Opublikowano 11 Listopada (edytowane) Witam chciałbym wymienić jednostkę mmi usa na eu w audi q5 z 2021r nr jednostki to 80A 035 050H znalazłem kilka jednostek z tym ze róznią sie koncowe cyfry np 80A035043A czy bedzie pasowac do auta Edytowane 11 Listopada przez seba271
Pulp Opublikowano Środa o 13:58 Zgłoś Opublikowano Środa o 13:58 Naprawdopodobniej nie bedzie pasowac, inna litera na kocu oznacza inna wersje softu, a musisz-powinienes miec ta najblizsza oryginalowi np.80A035043H
Johnu Opublikowano Środa o 20:27 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:27 To sobie Audi znowu pokombinował o żeby utrudnić czyli rozumiem że w tzw MIB 3 na chwilę obecną nie udało się nikomu ogarnąć sprawy tak żeby działała Aplikacja ?
qbaq4 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu W dniu 19.11.2025 o 21:27, Johnu napisał(a): To sobie Audi znowu pokombinował o żeby utrudnić czyli rozumiem że w tzw MIB 3 na chwilę obecną nie udało się nikomu ogarnąć sprawy tak żeby działała Aplikacja ? Podobno się da... gadałem z jednym elektronikiem, który będzie mi pełną konwersje robić. Powiedział, że jest wykonalne, tylko musi właśnie być pełna konwersja co można łatwo ogarnąć no i to co jest trudniejsze to ogarnięcia.. przeniesienie numery VIN z USA na Europę. Koleś który i niego robił chyba konwersję, powiedział, że to "droga przez mękę" ... ale jest wykonalne.. Najlepiej mieć pewnie kogoś znajomego w VW albo Audi..
czarny_tdi Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu 43 minuty temu, qbaq4 napisał(a): Podobno się da... gadałem z jednym elektronikiem, który będzie mi pełną konwersje robić. Powiedział, że jest wykonalne, tylko musi właśnie być pełna konwersja co można łatwo ogarnąć no i to co jest trudniejsze to ogarnięcia.. przeniesienie numery VIN z USA na Europę. Koleś który i niego robił chyba konwersję, powiedział, że to "droga przez mękę" ... ale jest wykonalne.. Najlepiej mieć pewnie kogoś znajomego w VW albo Audi.. Z tego co sie orientuje to w tej chwili nie ma możliwości zeby aplikacja MyAudi dziala z autem z Usa.Prawdopodobnie nigdy nie bedzie dzialac.
B0B1K13 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu 50 minut temu, qbaq4 napisał(a): Podobno się da... gadałem z jednym elektronikiem, który będzie mi pełną konwersje robić. Powiedział, że jest wykonalne, tylko musi właśnie być pełna konwersja co można łatwo ogarnąć no i to co jest trudniejsze to ogarnięcia.. przeniesienie numery VIN z USA na Europę. Koleś który i niego robił chyba konwersję, powiedział, że to "droga przez mękę" ... ale jest wykonalne.. Najlepiej mieć pewnie kogoś znajomego w VW albo Audi.. daj znać jak rozwinie się temat, ale według mnie na 99,99% nie do ogarnięcia
Rekomendowane odpowiedzi