Kryna Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada Witam wszystkich Proszę o polecenie firmy z Białegostoku lub okolic do adaptacji Q5 2021 z USA
seba271 Opublikowano 11 Listopada Zgłoś Opublikowano 11 Listopada (edytowane) Witam chciałbym wymienić jednostkę mmi usa na eu w audi q5 z 2021r nr jednostki to 80A 035 050H znalazłem kilka jednostek z tym ze róznią sie koncowe cyfry np 80A035043A czy bedzie pasowac do auta Edytowane 11 Listopada przez seba271
Pulp Opublikowano 19 Listopada Zgłoś Opublikowano 19 Listopada Naprawdopodobniej nie bedzie pasowac, inna litera na kocu oznacza inna wersje softu, a musisz-powinienes miec ta najblizsza oryginalowi np.80A035043H
Johnu Opublikowano 19 Listopada Zgłoś Opublikowano 19 Listopada To sobie Audi znowu pokombinował o żeby utrudnić czyli rozumiem że w tzw MIB 3 na chwilę obecną nie udało się nikomu ogarnąć sprawy tak żeby działała Aplikacja ?
qbaq4 Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Opublikowano 23 Listopada W dniu 19.11.2025 o 21:27, Johnu napisał(a): To sobie Audi znowu pokombinował o żeby utrudnić czyli rozumiem że w tzw MIB 3 na chwilę obecną nie udało się nikomu ogarnąć sprawy tak żeby działała Aplikacja ? Podobno się da... gadałem z jednym elektronikiem, który będzie mi pełną konwersje robić. Powiedział, że jest wykonalne, tylko musi właśnie być pełna konwersja co można łatwo ogarnąć no i to co jest trudniejsze to ogarnięcia.. przeniesienie numery VIN z USA na Europę. Koleś który i niego robił chyba konwersję, powiedział, że to "droga przez mękę" ... ale jest wykonalne.. Najlepiej mieć pewnie kogoś znajomego w VW albo Audi.. 1
czarny_tdi Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 43 minuty temu, qbaq4 napisał(a): Podobno się da... gadałem z jednym elektronikiem, który będzie mi pełną konwersje robić. Powiedział, że jest wykonalne, tylko musi właśnie być pełna konwersja co można łatwo ogarnąć no i to co jest trudniejsze to ogarnięcia.. przeniesienie numery VIN z USA na Europę. Koleś który i niego robił chyba konwersję, powiedział, że to "droga przez mękę" ... ale jest wykonalne.. Najlepiej mieć pewnie kogoś znajomego w VW albo Audi.. Z tego co sie orientuje to w tej chwili nie ma możliwości zeby aplikacja MyAudi dziala z autem z Usa.Prawdopodobnie nigdy nie bedzie dzialac. 1
B0B1K13 Opublikowano 23 Listopada Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 50 minut temu, qbaq4 napisał(a): Podobno się da... gadałem z jednym elektronikiem, który będzie mi pełną konwersje robić. Powiedział, że jest wykonalne, tylko musi właśnie być pełna konwersja co można łatwo ogarnąć no i to co jest trudniejsze to ogarnięcia.. przeniesienie numery VIN z USA na Europę. Koleś który i niego robił chyba konwersję, powiedział, że to "droga przez mękę" ... ale jest wykonalne.. Najlepiej mieć pewnie kogoś znajomego w VW albo Audi.. daj znać jak rozwinie się temat, ale według mnie na 99,99% nie do ogarnięcia
Rekomendowane odpowiedzi