Johnu Opublikowano Niedziela o 08:41 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 08:41 Mój wylutowany Chip, może głupio mówię, ale osobiście uderzył bym w tym kierunku jeśli nie wymiana modułu.
koala11 Opublikowano wczoraj o 06:39 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:39 W dniu 30.01.2025 o 15:14, Johnu napisał(a): Kolego o jakiej zdrapce mowa 10 cyfrowy Vehicle Code? Tak 10 znakowy kod "Audi connect Activation card" koszt 5 zl w serwisie przypisany przez pracownika do mojego samochodu. Niestety aplikacja próbuje łączyć się z samochodem w celu aktualizacji użytkownika głównego i aktywacji nowego kodu samochodu ,dopóki nie będzie auto online niewiele to daje.
Johnu Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Udało się zostałem przypisany jako użytkownik na rynku Stany Zjednoczone. 1
Johnu Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu 22 godziny temu, koala11 napisał(a): Tak 10 znakowy kod "Audi connect Activation card" koszt 5 zl w serwisie przypisany przez pracownika do mojego samochodu. Niestety aplikacja próbuje łączyć się z samochodem w celu aktualizacji użytkownika głównego i aktywacji nowego kodu samochodu ,dopóki nie będzie auto online niewiele to daje. Tak, samochód musi być online. Konieczne jest działanie układu modułu Telmatic
adam-b. Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu 6 godzin temu, Johnu napisał(a): Udało się zostałem przypisany jako użytkownik na rynku Stany Zjednoczone. Wooow, gratulacje:):):):) czyli chip e-sim wymieniony i....?
Johnu Opublikowano 24 minuty temu Zgłoś Opublikowano 24 minuty temu Tak, jak na zaliczonych zdjęciach
Rekomendowane odpowiedzi