Johnu Opublikowano Niedziela o 08:41 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 08:41 Mój wylutowany Chip, może głupio mówię, ale osobiście uderzył bym w tym kierunku jeśli nie wymiana modułu.
koala11 Opublikowano wczoraj o 06:39 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:39 W dniu 30.01.2025 o 15:14, Johnu napisał(a): Kolego o jakiej zdrapce mowa 10 cyfrowy Vehicle Code? Tak 10 znakowy kod "Audi connect Activation card" koszt 5 zl w serwisie przypisany przez pracownika do mojego samochodu. Niestety aplikacja próbuje łączyć się z samochodem w celu aktualizacji użytkownika głównego i aktywacji nowego kodu samochodu ,dopóki nie będzie auto online niewiele to daje.
Johnu Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Udało się zostałem przypisany jako użytkownik na rynku Stany Zjednoczone.
Johnu Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu 22 godziny temu, koala11 napisał(a): Tak 10 znakowy kod "Audi connect Activation card" koszt 5 zl w serwisie przypisany przez pracownika do mojego samochodu. Niestety aplikacja próbuje łączyć się z samochodem w celu aktualizacji użytkownika głównego i aktywacji nowego kodu samochodu ,dopóki nie będzie auto online niewiele to daje. Tak, samochód musi być online. Konieczne jest działanie układu modułu Telmatic
Rekomendowane odpowiedzi