Audi A6 C5 (1997-2004)
Forum Audi A6 C5. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...
159 tematów w tym forum
-
Witam mam problem z abs a polega on na tym iż od jakiegoś czasu było tak że gdy auto stało jakiś czas wsiadałem odpalałem i odjazd wszystko ok,po jakimś czasie jazdy kilku hamowaniach zapalała się kontrolka od abs i jazda bez abs potem to samo ,znowu jak stało to to ta sama sytuacja teraz natomiast zapala się za każdym razem koleś podłączał się jakimś vagiem ( nie śmiejcie się nie znam sie widziałem tylko że napis na tym użądzeniu to vag) ale nie mógł połączyć się z absem wszystko inne sprawdzał bez problemu silnik,klima poduchy itp w czym rzecz ????? natomiast co mnie niepokoi to jakieś lekkie chrobotanie w prawym przednim kole może to łożysko choć on mówił że mu na to …
-
- 3 odpowiedzi
- 7,8 tys. wyświetleń
-
-
Witam mam takie pytanie dużo ludzi posiada climatronic ale jeżeli kogoś zapytać co i jak no to się zaczynają niejasności?Chodzi mi jak używać zimą aby jezdzić ekonomicznie? Z tego co wyczytałem to najlepiej ustawić na 22st. nacisnąć AUTO i to jest najlepsza opcja.A co będzie jeżeli przy tym ustawieniu nacisnę ECO czy auto będzie normalnie grzało ? co zmniejszy zużycie paliwa?
-
-
- 2 odpowiedzi
- 5,5 tys. wyświetleń
-
-
Właśnie zastanawiam się z bratem, jak możemy w jego pięknej A6 deaktywować jedną poduszkę powietrzną, chodzi o to, by mógł bez zastrzeżeń przewozić swoje dziecko na siedzeniu pasażera, odwracając fotelik tyłem do kierunku jazdy. Może zna ktoś sposób, i będzie w stanie nam pomóc??
-
-
- 3 odpowiedzi
- 17,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam koledzy. Jakie macie świece w swoich samochodach ? Czy ktoś testował irydowe albo platynowe ? czy NGK to dobry wybór . Do tego modelu idą wg katalogu NGK BKR6EKUB Ale mi się wydaje że te produkcji Francuzkiej mają jakąś wadę . Atuo ma wszystko wymienione caly uklad paliwowy powtarzam caly paliwowy i caly zapłonowy no i nadal ciężko go odpalić rano jak zimniej się robi. Tak jakby nie na wszystkie załapał i po chwili dopiero wchodzi na obroty a dodatkowo czuć po chwili niedopaloną benzynę z wydechu . Dlatego obstawiam właśnie świece. Auto ma instalację LPG ale odpala na benzynie . Isntalacja też została odłaczona na miesiac i nie bylo poprawy wiec to nie wina LPG. Wyd…
-
-
- 1 odpowiedź
- 11,6 tys. wyświetleń
-
-
potrzebuję waszej pomocy założyłem gaz do audi a6 2003 1.8 benzyna i już nie mogę wyjechać z warsztatu , podobno poszła skrzynia !! zero reakcji , nie wiem gdzie znajdę dobrego fachowca w Łodzi i na ile muszę być przygotowany ? serdecznie dzięki i pozdrawiam
-
- 3 odpowiedzi
- 6,3 tys. wyświetleń
-
-
witam potrzebuję książkę napraw do A6 C5 2002 1,9 tdi. to co jest już umieszczone to książki obsługi jak widzę jeśli ktoś ma dostęp będę wdzięczny. czekam na jakieś odpowiedzi ewentualnie podpowiedzi gdzie można taką książkę znaleźć.
-
- 0 odpowiedzi
- 5,8 tys. wyświetleń
-
-
-
-
Witam! Pytanie jak wyżej: czy wąż nagrzewnicy od anglika 1.8 będzie pasował do mojego 2.4? Pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 3,8 tys. wyświetleń
-