Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B6 (2000-2004)

Forum Audi A4 B6. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez audii,

Mam audi a4 b6. jak płyn nalać do zbiorniczka sprzegla???

• 3 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez koczo_p,

Witam.Prosze o schemat do wymiany zarowki w lewym reflektorze.Z gory dziekuje

• 1 odpowiedź
    • 15,4 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez Krawiec,

Witam jaki olej lejecie do audi b6 2001r 131ps 1.9 TDI na pompowtryskach,przejechane 210 tys km. syntetyk, połsyntetyk ? doradzcie mi dzięki z góry

• 1 odpowiedź
    • 14,9 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez iareczek,

witam wczoraj zauważyłem brak mocy w moim samochodzie, tzn. nie ma w ogóle przyspieszenia i dalej jak 100 km/h nie chce jechać. proszę o pomoc.

• Upvote
    • 12 odpowiedzi
    • 54,3 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez aniolwadowic,

mam takie pytanko bo nie zapala sie mi kontrolka od zapiecia pasow i co to oznacza czy auto bylo bite i zostalo to wylaczone ?? czy moze cos innego ??

• Upvote
    • 4 odpowiedzi
    • 8,9 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Partyzant,

Mam takie pytanie Czy da się gdzieś za pomocą VAGa zmienić ustawienia, aby po naciśnięciu na pilocie przycisku od zamykania drzwi - również domykały się automatycznie szyby? Chodzi mi o to żeby nie trzymać przycisku tylko żeby od razu się zamykały? Teraz mogę to robić trzymając wciśnięty przycisk na pilocie

• 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez slawekpolo,

Witam mam problem świeci kontrolka spalonej żarówki oraz 2 informacje(luce freni sinistra- światło stopu lewe oraz fanale retronebbia sinistra - tylne światło przeciwmgielne lewe)sprawdziłem żarówki ok niestety z powodu zimna nie chce mi się szukać przyczyny może ma ktoś jakiś pomysł gdzie uderzyć.Czy można jakoś zmienić wyświetlanie ostrzeżeń na język polski?Za pomoc stawiam

• Upvote
    • 4 odpowiedzi
    • 25,8 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez r_bich,

witam mam w bagazniku zmieniarke czy jak to nazwac do nawigacji i czy ona moze czytac tez muzyke bo radyjko mam na kasety z gory dzieki za odp

• 7 odpowiedzi
    • 8,3 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez radiann,

Witam Może temat już był poruszany, ale nic nie mogę znaleźć. Mianowicie jakie jest wlaściwe napięcie ładowania? Czy jest to tak jak w większości pojazdów 14,2V czy ewentualnie dopuszczalne jest inne. Przed chwilą założyłem nowy alternator Bosch i jak dla mnie to napięcie bez obciążenia na poziomie 13,9V jest za małe. dzięki za informacje i pozdrawiam

• Upvote
    • 5 odpowiedzi
    • 7,3 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez RadMak,

Tak jak w temacie. Jak należy zabrać się do demontażu tych lampek w podsufitce. Chce całe oświetlenie w środku zrobić na diodowe i nie chce czegoś ułamać. Mile widziane jakieś schematy, foto porady itp.

• Upvote
    • 2 odpowiedzi
    • 9,2 tys. wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez PWR666,

Witam! Bardzo proszę o pomoc kogoś zorientowanego w temacie, może ktoś z Was miał podobny przypadek i podzieli się cennymi wskazówkami. Zrobiłem już prawie wszystko a problem nie ustępuje. 163KM to nie dużo zwłaszcza przy AWD ale wiem czego można się spodziewać tym bardziej że nie ma kata to powinno dać kila % powinienem czuć wiatr we włosach a tu nic Sprawa wygląda bardzo zagadkowo, gdyż naprawiłem już chyba wszystko co mogło być przyczyną braku mocy a auto raz jedzie w miarę super, a innym razem wcale - różnica jest spora odczuwalne przyspieszenie pogarsza sie o około 50% przy czym jak jest w miarę super to oceniam na jakieś 90% możliwości. Zaraz po zakupie wiadomo wym…

• Upvote
    • 5 odpowiedzi
    • 33,6 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez yopuss,

Witam!!! Czeka mnie wymiana sprzęgła. Byłem w ASO i zaśpiewewali mi 4300 za same części!!! Myślę kupić komplet w jakimś sklepie tylko nie wiem czy brać LUK-a czy Sachs-a? Co wy polecacie???

• Upvote
    • 1 odpowiedź
    • 4,8 tys. wyświetleń
  13. Rozpoczęte przez Roccogiani,

Witam Mam małe pytanko gdzie mogę skasować inspekcję Service??? czy na dowolnej stacji można to zrobić???

• Upvote
    • 1 odpowiedź
    • 2,7 tys. wyświetleń
  14. Rozpoczęte przez yopuss,

Witam!!! Ostatnio zabrałem autko na diagnostykę komputerową i okazało się, że jest problem z dawką paliwa. Diagnosta powiedział mi, że silnik dostaje nierównomierne dawki. Polecił wymianę filtru paliwa i sprawdzenie instalacji paliwowej czy jakiegoś lewego powietrza nie łapie po drodze. Możecie mi powiedzieć jak się wymienia filtr paliwa (w skodzie na beznzynie wyciągnąłem stary i wsadziłem nowy, a tutaj nie wiem czy nie trzeba jakoś inaczej np. zalać go przed podłączeniem itp.), druga sprawa gdzie w B6 filtr się znajduje i po trzecie ewentualnie jak łapie lewe powietrze to gdzie szukać? Na diagnostyce wyszło jeszcze, że poduszka pod silnikiem jest już zużyta i nie wiem c…

• Upvote
    • 10 odpowiedzi
    • 35 tys. wyświetleń
  15. Rozpoczęte przez iareczek,

Witam w swojej Audi A4 B6 Avant z 2004r posiadam uchwyt na telefon w standardzie. czy jest jakaś możliwość aby założyć na to miejsce telefon? tylko nie orientuje się jaki będzie pasować. wklejam zdjęcie tego uchwytu który posiadam. uchwyt na telefon.bmp

• Upvote
    • 2 odpowiedzi
    • 5,5 tys. wyświetleń
  16. Rozpoczęte przez iareczek,

witam czy posiada ktoś znaczenie wszystkich kontrolek w Audi A4 B6 na liczniku i co one oznaczają?

• Upvote
    • 2 odpowiedzi
    • 42,3 tys. wyświetleń
  17. Rozpoczęte przez RadMak,

Witam, W swoim AUDI mam radio w/w na kasety. Ładnie to gra ale w trasie chciało by się posłuchać swojej muzyki z CD. I tu rodzi się pytanie, jakie zmieniarki byście polecali do tego radia. Co sądzicie na temat tych emulatorów ? Prosiłbym o listę zmieniarek jakie mogę kupić pod to radio.

• 0 odpowiedzi
    • 8,5 tys. wyświetleń
  18. Rozpoczęte przez woltek,

Witam, mam następujący problem: Jakis czas temu zauważyłem że nie świeci mi światło w bagażniku, po wymianie jednej spalonej żarówki okazało się że problem nie znikł, a nawet zauważyłem że nie wyświetla mi informacji o otwartej klapie bagażnika. Z tego co wyczytałem to mikrostyk odpowiadający za tę informację znajduje sie w zamku klapy. Po zdjęciu tapicerki okazało sie że jest tam w sumie masa kabelków, ale tylko dwa idą do samego zamka, jest to kostka. Idąc dalej tym tropem, to są kabelki które idą do teka mikrostyku, a więc gdy je złącze powinno mi wyświetlić że klapa bagażnika została otwarta. Czy jestem w błędzie? Złączyłem już te dwa kabelki i nic sie nie działo. Co …

• 3 odpowiedzi
    • 10 tys. wyświetleń
  19. Rozpoczęte przez sully,

Witam O paru dni nie działają mi głośniki z tyłu i Sub. Może macie jakieś pomysły. Problem kiedyś się już zdarzył, ale usterka minęła po jednym dniu. Pozdrawiam

• Upvote
    • 3 odpowiedzi
    • 7,6 tys. wyświetleń
  20. Rozpoczęte przez RadMak,

Witam, W swoim nowym nabytku, a jest nią A4 AVANT 2002r. zauważyłem, że nie działa regulacja lusterka prawego w zakresie góra-dół. Czy ktoś ma jakiś pomysł co to może być ? Regulacja lewo-prawo działa.

• Upvote
    • 6 odpowiedzi
    • 12,3 tys. wyświetleń
  21. Rozpoczęte przez maurycy,

Hej, Zapomnialem sie zapytac wczesniej. Przed zakupem samochodu, poprzedni wlasciciel wymienil nastepujaca czesc: Wyglada to mi na jakis czujnik temperatury. Numer z obudowy: 078 919501 C [EH2 140MAX] Moglby mi ktos to sprawdzic albo moze wie co to dokladnie za czunik? Z gory dzieki za podpowiedz. pozdrowienia! m@urycy

• Upvote
    • 2 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  22. Rozpoczęte przez woltek,

Witam, na poczatku chce przyznać że wiem że źle zrobiłem , ale mam następujący problem: Podłączałem kabel ze wzmacniacza do akumulatora (oczywiście do +) ale nie wykręciłem klemy tylko osobny kabel który jest jeszcze wkręcony do tej klemy. Poszło kolka iskier... i od tej pory świeci mi cały czas ESP (czyli że jest wyłączone) i przestało działć domykanie i otwieranie szyb z kluczyka. Wie ktoś może czy te dwa układy są ze sobą powiązane? czy udało mi sie przez to uwalić dwie rzeczy? (jeszcze nie sprawdzałem reszty elektryki w aucie) I najważniejsze, czy jest na to jakaś "domowa" rada czy bez elektromechanika sie nie da i ile by to kosztowało????

• Upvote
    • 4 odpowiedzi
    • 6 tys. wyświetleń
  23. Rozpoczęte przez r_bich,

witam mam problem z wycieraczka i widzialem ze ktos pisal ze najpierw najlepiej sprawdzic przekaznik i mam pytanie jak to spr i jaki ewentualnie kupic bo znajduje sie chyba pod kierownica prawda? z gory dzieki za pomoc

• 2 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
  24. Rozpoczęte przez benny,

Witam potrzebuje 1sz takiej felgi może wiecie gdzie mogę dostać taką?

• 5 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
  25. Rozpoczęte przez r_bich,

witam mam problem z tylnia wycieraczka sama sie wlancza i che wykrecic caly silniczek i zobaczyc co jest i nie bardzo wiem jak to zrobic jak zdjac wycieraczke i ja odlrecic z gory dziekuje za pomoc

• 2 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.